A legmagasabb minőségi igények.
Jó a bizalom, de az ellenőrzés még jobb.

A minőségvizsgálat számunkra fontos alkotóelem a minőség állandó szinten tartásához.

Termékeink állandó minőségéről 8 minőségirányítási munkatársunk gondoskodik, ezáltal ügyfeleink elsőosztályú javítási szolgáltatást nyújthatnak szerelőműhelyükben.

Többszintű eljárás során független intézetekkel működünk együtt a minőség-ellenőrzés érdekében: a beszállítók kiválasztásától a gyártásközi minőségellenőrzésén át egészen a kiszállításig.

Az anyagminőség, az összetétel, a szilárdság és a kopásállóság tudományos vizsgálata biztosítja, hogy megbízhat termékeinkben, valamint azt, hogy az ígért minőséget fenntarthassuk.

18:00 óráig rendelés –
7:00 óráig kiszállítás.

 

A készlet = tokelekötés. A folyamatosan szukülo géppark és az óriási márkaválaszték mellett üzemeltetés-gazdasági szempontból kizárólag a raktárkészletek egész Európára vonatkoztatott központi kezelése az ésszeru.

30.600 négyzetméteres raktárfelületünk révén logisztikai központunk Európa legnagyobb központi alkatrészraktára az üzletágban.
Folyamatosan 122.500 tételt tartunk raktárkeszleten és naponta átlagosan 4.328 megrendelést postázunk. Kiszállítási arányunk mindemellett 96,2.

Az üzletág mai színvonala kifinomult logisztikai tervezést igényel. A legmodernebb raktártechnológia és tettrekész logisztikai partnerek gondoskodnak az ügyfélorientált eljárásról.

GRANIT Express-többutas dobozunkkal csökkentjük a csomagolóanyag-felhasználást és védjük az árut a szállítás és az idojárás által keletkezett károsodásoktól.