A napok hosszúak, a munkaterhelés nagy - olyan gépek intenzív használata során, mint a traktorok, a teleszkópos rakodók, az építőipari gépek és a villástargoncák, a kényelmes ülés a vezetőszámára ergonomikus és biztos munkahelyet teremt. A gyakorlatra épülő, hozzáértő szakértőktől és a szakma kompetens partnerei által fejlesztett üléseink a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek. A kiváló minőségű német anyagok és a világ vezető gyártóitól származó alkatrészek a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják.


Az ergonómia és a minőség tekintetében ugyanolyan magas követelményeket támasztunk, mint A PROBOSS üléseink ár-érték arányait illetően. Ezért a legkülönfélébb kivitelekben és árkategóriában olyan üléseket kínálunk, amelyek a legújabb technikai szintet képviselik, illetve amelyek a vezető által a gép felé támasztott egyedi követelményeknek is megfelelnek.

Az új PROBOSS ülések alap kínálata három légrugós üléssel indul, ahol az alap modellek ugyanolyan kényelmet nyújtanak, mint a csúcskategóriás ülések. Az ergonomikus üléshéj és a háttámla, valamint a légkondicionáló csatornákkal ellátott párna akár hosszú használat során is optimális kényelmet biztosít. A beépített deréktámasz elősegíti az egészséges üléspozíciót, a jól átgondolt részleteket tartalmazó elegáns kialakítás és a kiváló minőségű szövethuzat pedig minden fülkét értékesebbé tesz.

Az új PROBOSS ülések kis és közepes méretű járművekben használhatóak. A kínálat a következő hónapokban még további prémium modellekkel fog bővülni, amelyeket kifejezetten a szakkereskedők részére kínálunk.

a videóhoz

EGYÉNI ÜLÉSKÉNYELEM

A vezető által támasztott követelmények a PROBOSS ülések esetében a középpontban állnak. A gerincoszlop megtámasztását célzó gerinctámasz, a finomállítási lehetőséggel rendelkező háttámla, valamint az opcionálisan elérhető, állítható kartámaszok fáradtságmentes ülést biztosítanak. A párna hosszú élettartamáról a kiváló minőségű,német szövetanyagok gondoskodnak.


INNOVATÍV, ALACSONY FREKVENCIÁJÚ RUGÓZÁS

A PROBOSS ülések tökéletes ülés- és menetkényelmet nyújtanak. Csökkentik az egészségrekáros rezgéseket, így a művelendő területen végzett munka során csökkentik az ülés berezgéseit.

MEGNAGYOBBÍTOTT GÖRGŐK

A nagy méretű görgőknek köszönhetően, kompakt felépítésük ellenére a PROBOSS ülések rugózása egyenletes, miközben rendkívül robusztustak. Kevésbé érzékenyek a porra és a szennyeződésre, így görgőink élettartama lényegesen hosszabb.


KOMPAKT FELÉPÍTÉS

A PROBOSS ülések rendkívül kompakt felépítésűek, és különösen alacsony ülésindexponttal (SIP) rendelkeznek. Alacsony felépítésük ellenére a PROBOSS ülések kiváló lengéscsillapítással rendelkeznek.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ALKATRÉSZEK

A lehető legjobb lengéscsillapítás érdekében a vezető német és európai gyártók alkatrészeit választottuk. Ezáltal minden PROBOSS üléshez a lehető legmagasabb színvonalat és funkcionalitást garantáljuk.


KOMPATIBILITÁS

A PROBOSS ülések az alábbi típusú ülésekkel kompatibilisek: LS95H1/90A(R), MSG95G/ 721 - 741, MSG95GL/721 - 741, MSG95A/ 721 - 741 és MSG95AL/721 - 741.

Termékajánlatok

Keressen minket bizalommal!

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk ✆ +36 76 610 076.

Ön még nem ügyfelünk?

Legyen ügyfél most