A szakkereskedelem partnerei vagyunk

Nagykereskedőként minden márkához eredeti és utángyártott alkatrészekkel, top-kiszolgálással és top-termékekkel állunk Európa szerte a mezőgazdasági gép-, kerti berendezés- és munkagép-kereskedők szolgálatában.

Termékeinket, alkalmazottainkat és beszállítóinkat rendkívül nagy elvárások elé állítjuk. A folyamatos minőségellenőrzés és az új termékek gondos kiválasztása garantálja a GRANIT ALKATRÉSZEK elsőrangú minőségét.
Szakkereskedő partnereinket ugyanakkor vevőszolgálattal, marketingakciókkal és képzésekkel támogatjuk. Célunk ugyanis a helyi szaküzemek versenyképességének és létbiztonságának növelése!

Ajánlatunk: Sokkal több, mint csak
alkatrészek és tartozék ok.

 

A mezőgazdasági- és építőipari munkagépek, valamint a kerttechnika területének szakértőjeként egyedülálló alkatrészkészletünkön túl a szaktanácsadás, szerviz és oktatás is kínálatunk részét képezi.

Szolgáltatásaink növelik partnereink alkatrész-kereskedelmi forgalmát és szerviz-kínálatát. Kínálatunk a gyakorlatban már bevált marketingtervektől és tetszetős üzleti berendezésektől a kompetens telefonos tanácsadáson és műszaki szolgálaton keresztül a szerviz és alkatrész-kereskedelmi alkalmazottak naprakész képzéséig terjed.

31.580 ügyfél tiztel meg minket bizalmával.
Európaszerte

 

A GRANIT Heeslingen-i központi raktárából egész Európa számára szállít.

Leányvállalataink működnek Ausztriában, Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Olaszországban, Angliában, Lengyelországban és Csehországban, importőreink Dániában, Svájcban és Magyarországon gondoskodnak a lehető legnagyobb mértékű helyi szintű ügyfélkapcsolatokról. Ön átveszi az adott ország helyszíni szaküzemeinek tanácsadását és ellátását.
72 külszolgálatos területi vezető keresi fel és látja el ügyfeleinket Európaszerte. Heesling-i központunkban 8 külszolgálatos Key Account Manager (magasabb rangú üzletkötő) és 2 értékesítési vezető felel speciálisan nagyvállalati ügyfeleink és a bevásárlói társaságok személyre szabott ellátásáért.