GRANIT Partner Werden
Legyen Ön is a GRANIT partnere!

Legyen Ön is a GRANIT partnere! Európaszerte több mint 17.000 ügyfél tisztel meg minket a bizalmával és a tapasztalja szolgáltatásainkat. A GRANIT partnereként profitálhat mindabból a számtalan előnyből, amelyet a GRANIT az ügyfeleknek kínál.

  • eredeti és utángyártott alkatrészek óriási árukészlete Európa legnagyobb alkatrészraktárában.
  • személyes, szakszerű tanácsadás telefonon vagy a területi értékesítőkön keresztül a helyszínen.
  • az üzletág közismerten legjobb katalógusai
  • eredményes marketingkoncepciónk erősíti a szaküzleteket a közvetlen forgalmazókkal folytatott versenyben
  • felhasználóbarát online fejlesztések a garantált siker érdekében, amelyek segítségével a viszonteladók a névtelen portálokkal ellentétben kiemelt figyelemhez jutnak.
  • egyedülálló műszaki támogatás a GRANIT ügyfélközpontján keresztül és szakmai oktatások a GRANIT Akadémián

Legyen Ön is a GRANIT partnere! Keressen minket!


Átfogó támogatás a viszonteladóknak

A viszonteladók teljes elismeréseként szívünkön viseljük a partnereink támogatását a közvetlenül a fogyasztóknak szánt hirdetésekben.

Értékes katalógusokat bocsátunk partnereink rendelkezésére, pl. „Sikertermékek”, „Classic Parts” és Játékkatalógus – természetesen saját viszonteladói pecséttel is. Rendszeresen aktualizált hírlevelek és a kereskedelmi térségbe szánt kiadványok teszik teljessé a koncepciót. A termékek súlypontja tudatosan a legelő és az istállózás területe, amely a gazdák mindennapi szükségleteire koncentrál. Ezáltal a viszonteladók széles termékkínálattal, helyben a saját nevében hirdetheti magát és a vásárlók célzott megszólításával közvetlen forgalmazóként léphet fel a piacon

Sikertermékek…

A Sikertermékek katalógus az eredményes alkatrész-kereskedelem kulcsa. Ezzel a katalógussal a viszonteladók a közvetlen forgalmazók ajánlataival azonos termékkínálatot ajánlhatnak vásárlóiknak. Ezzel a lehetőséggel felveheti a versenyt a térség aktív vásárlóerővel rendelkező közvetlen forgalmazóival. A katalógusok egyedülálló támogatást nyújtanak a helyi szaküzleteknek a vásárlók megszerzéséhez.

GRANIT Partnerprogramm Marketing


GRANIT shoprendszer a még nagyobb forgalom elérése érdekében

A shoprendszer révén szeretnénk Önt viszonteladóként való megjelenésében támogatni. A GRANIT shoprendszer teljesen mértékben az ügyfél igényeire és kívánságaira szabható. A beszállítók markáns logóinak megjelenítési lehetősége révén könnyen áttekinthetők a különböző gyártók márkái.

A modern shoprendszerrel partnereink üzleti arculata új hangsúlyt kap. Nem csupán a szaküzlet jövőbeni terveit hangsúlyozhatja, hanem további forgalom előtt is utat nyithat, és a termékek vonzó felületen kínálhatók.

GRANIT Partnerprogramm Shop System