Partnerprogram

Legyen a GRANIT partnere

Legyen a GRANIT partnere. Európaszerte több mint 17.000 ügyfél bízik bennünk és a teljesítményünkben. A GRANIT partnereként profitálhat abból a számtalan előnyből, melyet a GRANIT ügyfeleinek kínál.

- Eredeti és utángyártott alkatrészek óriási árukészlete Európa legnagyobb alkatrészraktárában.
- Személyes, kompetens tanácsadás telefonon vagy területi vezetőnk révén a helyszínen.
- Az üzletág elismerten legjobb katalógusai. Eredményes marketingkoncepciónk erősíti a szaküzemeket a közvetlen forgalmazókkal folytatott versenyben.
- Eredményes teljesítmény az internetes siker érdekében, mialatt a kereskedő kerül előtérbe és nem egy névtelen alkatrész-portál.
- gyedülálló technikai támogatás a GRANIT ügyfélszolgálati központban és oktatás a GRANIT Akadémián.

Legyen a GRANIT partnere. Küldjön nekünk egy e-mailt, vagy hívjon fel minket.

Átfogó támogatás
a szakkereskedőknek

A kereskedő teljes elismeréseként szívünkön viseljük a szakkereskedés támogatását a közvetlenül a vásárlóknak szánt hirdetésekben.

Értékes katalógusokat bocsátunk partnereink rendelkezésére, úgymint „Das Beste für …” („… legjobbja”), „Classic Parts” ("Klasszikus Alkatrészek") és „Spielzeug” („Játékszer”) – természetesen saját kereskedői pecséttel is.
Rendszeresen aktualizált szórólapok és a kereskedelmi térségbe szánt plakátok teszik teljessé a koncepciót. A termékválaszték súlypontja tudatosan a major & istálló területe, és a gazda mindennapi szükségleteire koncentrál.
Szakkereskedőként ezáltal átfogó árukínálattal, helyben a saját nevében hirdetheti magát és a vásárlók célzott megszólításával közvetlen forgalmazóként léphet fel a konkurenciaharcban.

A legjobb …


A „Das beste für …” („… legjobbja”) – katalógus a sikeres alkatrészkereskedelem kulcsa. Ezzel a katalógussal a szakkereskedők a közvetlen forgalmazók ajánlataival azonos termékválasztékot kínálhatnak vásárlóiknak. Ezáltal felveheti a versenyt a térség aktív vásárlóerővel rendelkező közvetlen forgalmazóival. A katalógusok egyedülálló támogatást nyújtanak a helyi szaküzemnek a vásárlók megszerzéséhez

Das GRANIT Shop-System für mehr Umsatz vor Ort

A Shop-rendszer révén szeretnénk Önt kereskedőként való megjelenésében támogatni: hiszen Ön alkalmas a térsége ügyfeleivel történő kapcsolattartásra. A GRANIT Shop-rendszer teljesen az ügyfél igényeire és kívánságára szabható. A beszállítók szembetűnő logóinak opcionális feltüntetése révén könnyen áttekinthetők a különböző gyártók márkái.

A modern Shop-rendszerrel partnereink üzleti arculata új hangsúlyt kap. Nem csak üzeme jövőbeni terveit hangsúlyozhatja, hanem további forgalom előtt nyithat utat valamint tetszetős felületen kínálhatja termékeit.

Kérjük, adjon megy egy e-mail-címet!