LED-ES TECHNOLÓGIA


A hagyományos izzók LED-izzókra történő cseréje különféle előnnyel jár, ilyen például a nagy fényteljesítmény, a hosszú élettartam, az alacsony energiafogyasztás és a szemnek kellemes fényszín. Ugyanakkor a LED-lámpáknál számos olyan paraméter is van, ame.

SZÍNHŐMÉRSÉKLET
A hagyományos izzók LED-izzókra történő cseréje különféle előnnyel jár, ilyen például a nagy fényteljesítmény, a hosszú élettartam, az alacsony energiafogyasztás és a szemnek kellemes fényszín. A LED-fényszórók esetében azonban számos paraméter létezik, ilyen a színhőmérséklet is, amit Kelvinben adnak meg. A színérzékelésnek alapvetően 3 területét különböztethetjük meg: Meleg fehér (<3300 K), semleges fehér (3300-5000 K) és nappali fény (> 5000 K). A tárgyak jobb láthatóságát és a munkaterületek felügyeletét a nappali fényhez hasonló színhőmérséklet biztosítja, amelyet a cserét megelőzően figyelembe kell venni. Az alábbiakban betekintést nyerhetünk azon jellemzőkbe, amelyeket az izzók kiválasztásakor figyelembe kell venni.

LUMEN
A lumen a fényáram mértékegysége, amely meghatározza, egy fényforrás mennyi fényt bocsát ki minden oldalra. Különbséget kell tenni az elméleti és a tényleges fényerősség lumen értéke között. Az elméleti fényerősség azon lumen érték, amely a beépített LED-es technológiának köszönhetően elméletileg elérhető. A tényleges lumen érték azt jelzi, egy munkalámpa valójában milyen fényteljesítményre képes.

IP-OSZTÁLY
Az IP-védettségi osztály meghatározza azt az osztályt, az adott termék mely részecske bejutása ellen védett. A GRANIT-nál az IP69K-ig terjedően a legmagasabb IP osztályú LED-lámpák találhatóak. Az ilyen védettségű LED-lámpák porállóak és a legnagyobb nyomással rendelkező magasnyomású mosók minden irányból áramló vízsugarai esetén is védettek a víz bejutása ellen.

KIADVÁNYUNK A LED-LÁMPÁK TÉMÁHOZ

Az új LED-lámpák viszonteladói ajánlat több mint egy, a sötét évszakra vonatkozó ajánlatnál. Az új kiadvánnyal nem csupán a LED-lámpákra vonatkozó új és széleskörű kínálatunkat ismerheti meg, hanem hasznos tudást is a kezébe adunk, amely az Ön és az ügyfelei számára segítséget nyújt a megfelelő lámpák kiválasztásához. A LED-lámpák kiadványban hasznos és részletes magyarázatok találhatóak a legfontosabb szakkifejezésekről, ilyen pl. a lumen, a Kelvin vagy az IP-osztályok, valamint a csomagoláson feltüntetett piktogramok, külön-külön kifejtve. Ezen kívül itt megtalálhatóak a lámpákhoz kapcsolódó piktogramok és a fénydiagramjának ábrái is. Ez lehetővé teszi Önnek és ügyfeleinek egyaránt, hogy a megrendelés vagy vásárlás előtt jobban elemezzék és összehasonlítsák a termékeket, és ezek alapján kiválasszák a megfelelőt. A kiadványban a hasznos információk mellett természetesen számos izgalmas, a LED-lámpákhoz kapcsolódó termék is megtalálható. Ehhez teljes áttekintést nyújtunk a széleskörű LED-kínálatunkból. Ezen a területen 28 új munkalámpával és fényszóróval, kiegészítőkkel, jelentősen bővítettük a GRANIT termékkínálatát. A Gyártó-típus keresés menüponttal vagy referenciaszámként az eredeti számok segítségével a megfelelő világítástechnikai eszköz különféle márkákhoz és gyártmányokhoz is kikereshető. >> >> megnézem az ajánlatot

TERMÉKKATEGÓRIÁK


KÖRVILLOGÓK, VILLOGÓK

megnézem a termékeket

FIGYELMEZTETŐ LÁMPÁK

megnézem a termékeket

HÁTSÓ LÁMPÁK

megnézem a termékeket

MÁGNESES LÁMPÁK

megnézem a termékeket

SZERELÉSI ANYAGOK

megnézem a termékeket

BOLTI BEMUTATÓ MODULOK

megnézem a termékeket

GYÁRTÓ-TÍPUS KERESÉSE

A Gyártó-típus keresés segítségével a megfelelő alkatrész biztos módon megtalálható. Használatával célzottan egy adott gyártmány, illetve típus termékeire kereshetjük. Ehhez a gyártmány első betűjét kell megadni. Ezután a széria és a típus, vagy a megjelenő listából a típus közvetlen módon kiválasztható. A keresés ekkor a típusnak megfelelően kategóriák szerint rendezve az összes alkatrészt megjeleníti. Próbálja ki a Gyártó típus keresést a megfelelő LED-lámpa kiválasztásához! >> A Gyártó-típus keresés

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK /h1>