Vevővé válni

Viszonteladóként a GRANIT webshopba történő regisztráció érdekében kattintson a kép jobb felső sarkában lévő Vevővé válni gombra! Válassza a Regisztráció viszonteladóként vagy műhelyként lehetőséget! Ezután töltse ki az űrlapot a szükséges adatokkal, és kattintson a Jelentkezés elküldése gombra! Az elvégzett vizsgálatok befejezése után a területileg illetékes értékesítő felveszi Önnel a kapcsolatot.

Gazdasági tevékenységet folytató végfelhasználóként a GRANIT webshopba történő regisztráció érdekében kattintson a kép jobb felső sarkában lévő Vevővé válni gombra! Válassza a Regisztráció gazdasági tevékenységet folytató végfelhasználóként lehetőséget! Ezután töltse ki az űrlapot a szükséges adatokkal, és kattintson a Jelentkezés elküldése gombra! Engedélyezést követően Ön belépési jogosultságot kap a tetszőlegesen kiválasztott GRANIT viszonteladó partnershopjához. Ezáltal Ön hozzáférhet a GRANIT teljes árukészletéhez.

Viszonteladóink eléréséhez kattintson ide!

Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette a jelszót, kattintson a képernyő jobb felső sarkában, a bejelentkezési mező alatt található Elfelejtett jelszó gombra! Írja be e-mail-címét, amely a GRANIT fiókhoz van kapcsolva, és kattintson az Új jelszó kérése gombra! Nyissa meg a postaládájában a megfelelő e-mailt, és kövesse a benne foglalt utasításokat!

 

 

Ha az Ön fiókja zárolt, a kapcsolatfelvételhez kérjük használja a Kapcsolat menüpontot!