GRANIT webshop – A multifunkciós eszköz

A GRANIT webshop formájában egy rendkívül jó működőképességű online shop áll a viszonteladók és a műhelyek rendelkezésére, amely sokkal több lehetőséget kínál, mint csupán alkatrészek rendelése. A GRANIT webshop kiemelkedő teljesítményének számos oka van. Ezekből a legfontosabbak:


1. Hozzáférés a teljes GRANIT termékkínálathoz, immár több mint 12 millió alkatrésszel és tartozékkal.


2. Megtartjuk Önnek az áttekintés lehetőségét. Abban az esetben, ha Ön nem tudja, hogyan tovább, a Gyártó-típus keresés és a számos speciális keresés funkcióval a GRANIT webshopban a megfelelő alkatrész egyből megtalálható.


3. Alkatrészlistáink a szükséges alkatrészekről áttekinthető és teljes képet nyújtanak. Legyen szó akár eredeti, vagy az ezekre tökéletes alternatívát nyújtó, kiváló minőségű, GRANIT saját márkás termékekről. A GRANIT webshop használatával a különféle gyártmányú gépek javításának teljes folyamata jelentősen leegyszerűsödik.


4. Ha már ismert, milyen alkatrészre van szükség, a webshop katalógusokra tagolt menürendszere tökéletes segítséget nyújt. Az ügyfél számára lényeges valamennyi termék csupán néhány kattintással elérhető. Ha azonban egy-egy katalógusba szeretne betekinteni, online formában ez is megtehető. Akár közvetlen kapcsolattal a webshophoz.


5. A Több kosár funkció segítségével a megrendelések még jobban tervezhetővé válnak. Ezáltal például egészen egyszerűen szétválogathatjuk, mely termékekre van azonnal szükség, és melyek azok, amelyek kevésbé sürgősek. Egy-egy kosár szerkesztésének és megosztásának lehetősége a munkatársak részére szintén lehetséges.