ÚJDONSÁG A GRANIT-nál: TALAJTÖMÖRÍTÉSI ALKATRÉSZEK

MINDENT A PIACVEZETŐ ÉRDEKÉBEN

 

A 15-ös katalógussal a GRANIT az építőipari gépek és teleszkópos rakodók témakörében széles termék- és szervizajánlatot nyújt. De nálunk nem csak az építési területen lévő nagy gépekhez találhatók megfelelő alkatrészek és tartozékok. A GRANIT kínálata a talajtömörítés témaköréhez kapcsolódó termékek egész sorával bővült. Hiszen legyen szó akár mély- vagy útépítésről, a vibrációs döngölők minden építkezésen megtalálhatók.

 

A GRANIT webshopban a döngölők terén piacvezető Wacker Neuson gépekhez a megfelelő alkatrész garantáltan megtalálható. A saját márkás GRANIT termékekkel mindig optimális ár-érték arányra koncentrálunk. Ez azt jelenti, hogy a lehető legjobb minőséget méltányos árakon kínáljuk. Saját minőségirányítási részlegével és külső laborintézetekkel a GRANIT mindig magas termékminőséget biztosít.

 

Legyen szó karburátorról, gyújtótekercsről, berántószerkezetről, centrifugális tengelykapcsolóról vagy olyan kopó alkatrészekről, mint a döngölőbetét vagy a porvédő gumiharang, a vibrációs döngölőkhöz szükséges alkatrészeket gyorsan és egyszerűen szállítjuk ki Önnek. A webshopban minden fontos termékinformáció és az alkatrészekhez illeszkedő gépek információi is megtalálhatók. Így a megfelelő termék kiválasztásakor nem fordulhat elő tévedés.

 

Bővebben

Ajánlások

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk ✆ +36 76 610 076.

 

 

Legyen ügyfél most