GRANIT shoprendszer - a még nagyobb forgalom érdekében

A sikeres értékesítési koncepcióhoz a szakértői tanácsadás és a széles termékkínálat mellett a saját választék vonzó bemutatása is alapvető követelmény.

1. Koncepció

 

Négy lépés az optimális eladótér kialakításához

 

A GRANIT shoprendszer segítségével a termékek hatékonyan és áttekinthetően bemutathatók. Kölcsönözzön eladóterének professzionális megjelenést, használja a GRANIT testreszabott, az Ön egyéni igényeihez igazodó polcrendszereit!

 

Az eladótér elemzése alapján a GRANIT shopspecialistái a shopra vonatkozóan az Ön igényeinek megfelelő, egyedi koncepciót dolgoznak ki. A GRANIT shoprendszer moduláris felépítése megkönnyíti az eladótér egyéni igények szerint történő megtervezését.

 

Hogyan kerülnek felosztásra a helyiségek? Önnek mely shopmodulok a legoptimálisabbak? Hol, mely termékek hatásosak leginkább? Mely termékeket kell elhelyezni?

A GRANIT shopcsapata és az Ön területileg illetékes értékesítője támogatást nyújtanak a shop megtervezésében, az egyes shopmodulok összeállításában, a polcrendszerek elhelyezésében és az ügyfelek számára lényeges GRANIT termékek kiválasztásában. Ily módon a shop a helyi ügyfelek összetétele alapján és a legkelendőbb termékek kiválasztásával optimális módon kialakítható.

2. Tervezés

 

A szükségletek meghatározása és az erőforrások ésszerű kiaknázása

 

A saját eladótér lehető legjobb kialakítása érdekében annak minden négyzetméterét ki kell használni. A helyiség forgalma és jövedelmezősége tekintetében a shop kialakításának átfogó megtervezése az első fontos lépés a siker felé vezető úton.

 

3. Berendezés

 

A koncepció megvalósítása az Ön helyiségeiben

 

A koncepció kidolgozását a helyi megvalósítás követi. A GRANIT ebben a folyamatban is teljes segítséget nyújt. A megalkotott koncepció szerint az egyes modulok felépítésétől, a termékek elhelyezésétől és a polcok feliratozásától egészen a polcok feltöltéséig: Az előzőleg kidolgozott koncepció alapján a GRANIT csapata felépíti a shopot, és szükség esetén azt a helyszín aktuális igényeihez és térbeli feltételeihez igazítja.

 

A könnyen módosítható és bővíthető GRANIT shoprendszer a GRANIT teljes palettájának szemléltetésére alkalmas, így a termékek az ügyfelek számára a lehető legjobb módon mutathatók be és helyezhetők el.

4. Siker

 

Kiemelt célok megfogalmazása, sikerek elérése - a GRANIT shoprendszerrel Ön a lehető legjobb felépítéssel rendelkezik. A jobb áttekinthetőség, a jobb elosztás és a térbeli erőforrások hatékony kihasználása Önnek és ügyfeleinek is számos előnyt jelent.

 

1. Kibővített ügyfélkör

Tegye élménnyé a vásárlást az ügyfelek számára: A GRANIT shoprendszer használatával új célcsoportokat érhet el, és a meglévő ügyfeleket is megtarthatja.

 

2. Nagyobb forgalom

Hosszabb tartózkodási idő, nagyobb vásárlási hajlandóság, nagyobb forgalom: A shop átlátható felépítésének és a termékek vonzó megjelenítésének köszönhetően Ön megszólíthatja az ügyfeleket és nagyobb forgalmat érhet el.

 

3. A lehető legjobb ellátás

Nincsenek többé üres polcok, sem elfecsérelt várakozási idő a pultnál: Az ügyfelek a GRANIT shopban önkiszolgáló módon szerezhetik be a termékeket, és pultoknál arra ösztönzik őket, hogy spontán vásárlásokat végezzenek.

 

4. Széles termékkínálat

Nincsenek virtuális termékmegjelenítések, mint az internetes értékesítés során - a GRANIT shoprendszerrel az ügyfelek élőben láthatják azt, amit vásárolnak. Ez megalapozza a bizalmat a termékhez kapcsolódó tájékoztatás során és hosszú távú kapcsolatot teremt az ügyféllel. Ezáltal Ön többet nyújthat, mint az internetes versenytársak!

 

5. Bővített szolgáltatások

Termékek és szolgáltatások egyetlen forrásból: Az alkatrész vagy tartozék megvásárlásával az ügyfelek számára ezzel egyidejűleg a kapcsolódó szolgáltatásokat is kínálhatja, például a beépítést.

 

A GRANIT shoprendszer az innovatív és több területet átölelő GRANIT 360°-os marketingrendszer része. Használja ki azokat az előnyöket, amelyeket a GRANIT 360°-os marketingrendszer Önnek nyújtani tud - az Ön helyi sikere érdekében!

Ezek is érdekelhetik Önt:

Az eladótér kialakítása

Egyéb információk

Shop- és raktárcímkék nyomtatása

Egyéb információk

GRANIT applikáció

Egyéb információk