A praktikus olajkereső

A megfelelő olaj pillanatokon belül

 

Az Ön műhelyében is gyakran a legkülönfélébb gépek és gyártmányok állnak? Akkor az olajcserékbe kissé belezavarodhatunk. Az Olajkereső által a megfelelő olaj néhány másodpercen belül kikereshető. A mezőgazdasági gépekbe, oldtimerektől kezdve a legmodernebb gépekig, valamint az építőipari gépekbe és számos anyagmozgató gépbe tölthető olaj csupán néhány lépésben elérhető.

 

Az összesen 87 gyártmányú mezőgazdasági gépen és a közel 6000 típuson kívül az Olajkereső által most több mint 12500 építőipari géphez és 187 gyártmányú targoncához kereshetjük ki a megfelelőt olajat. Ily módon széleskörű piaci áttekintést kínálunk Önnek, függetlenül attól, milyen gép áll az Ön műhelyében.

 

 

Mindig a megfelelő olajat:

 

1. Jelentkezzen be a webshopba és a főmenü Speciális kereső menüpontjában válassza az Olajkereső menüt! Az első lépésben válassza ki a jármű kategóriáját!

 

 

2. Ezt követően adja meg a gyártmányt, és keresse ki a megadott modellekből a megfelelőt! A gép típusának megadásával az Olajkereső megmutatja Önnek a megfelelő motor-, váltó-, hidraulika és univerzális olajakat.

 

3. A kívánt olajra kattintva közvetlenül megrendelheti a szükséges mennyiséget.

 

 

A GRANIT Olajkereső segítségével azonban nem csak a megfelelő olajhoz juthatunk pillanatok alatt. Ezenkívül rengeteg információt kínálunk az olajcserével kapcsolatban. Így Ön mindig birtokában lehet a különféle információknak, így a töltési mennyiségeknek, az ellenőrzési és csereintervallumoknak, mindezt az interneten vagy a kézikönyvekben történő hosszadalmas kutatások nélkül.

 

Tesztelje most a GRANIT Olajkereső használatát, és találja meg Ön is a megfelelő olajat a több mint egymillió alkalmazáshoz!

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk ✆ +36 76 610 076.

 

 

Legyen ügyfél most