A járművek áttekintése

Szeretne időt spórolni, egy pillanat alatt megtekinteni az ügyfelek járműveit, és a lehető leghatékonyabb módon dolgozni? Ha ezekre a kérdésekre egyértelmű "igen" választ tud adni, akkor a GRANIT webshop "Járműveim" új funkciója az Ön számára ideális. Ezzel a funkcióval sokkal könnyebbé tesszük az Önök mindennapjait, és a GRANIT webshopban folytatott mindennapi munka már elképzelhetetlenné válik enélkül. 

 

A "Járműveim" funkcióval a leggyakoribb járművek a GRANIT webshopban közvetlenül elmenthetőek. Segítségével a megfelelő alkatrészek a jövőben még könnyebben és mindenekelőtt még gyorsabban megtalálhatóvá válnak. Próbálja ki és győződjön meg róla! Hogyan működik a „Járműveim” funkció? Hogyan lehet járműveket elhelyezni, módosítani vagy törölni? Megmutatjuk Önnek:

1. "Járműveim" a beállításokban

 

Az én Granitom menüpontban az Ön járműveinek listája látható. A tárolt járművek kivonata ott jelenik meg. Új járművek is hozzáadhatóak vagy az összes jármű is listázható. Ezenkívül az alkatrészt ábrázoló szimbólum segítségével a járműhöz megfelelő alkatrészek is elérhetővé válnak. Az összes jármű megjelenítését követően a járművek szerkeszthetőek vagy törölhetőek. Járművek Az én Granitom menüpontban is hozzáadhatóak.

2. Járműveim a Keresőmezőben

 

Ha a keresőmezőben egy adott terméket keres, a keresőszó beírását követően a már összeállított járműlistából is kiválaszthat egy járművet. Az Ön járművei egy legördülő menüben jelennek meg, és ott kikereshető a kívánt jármű. Ezután már csak azok a termékek láthatóak, amelyek az Ön járművéhez megfelelőek. Új járművet ebben a nézetben is fel lehet venni. Ezáltal az adott járműhöz megfelelő termékek gyorsan és egyszerűen szűrhetőek, a másik menüpontban található Gyártó-típus keresés használata nélkül. 

3. Járműveim a Gyártó-típus keresésben

 

Ha egy járműhöz megfelelő terméket a Gyártó-típus keresés segítségével szeretne megjeleníteni, a tárolt járműveket közvetlenül a Járműveim listából lehet kiválasztani. Ez a legördülő menü segítségével történik. Ekkor megjelenik az összes már hozzáadott és tárolt jármű. Egy kattintással a kívánt jármű kiválasztható, és ezután megjelennek a járműhöz megfelelő termékek. Itt lehetőség nyílik új jármű hozzáadására is. 

Jármű hozzáadása

 

Járművet a "Járműveim" közé a webshop fent leírt területein lehet hozzáadni. Kattintson a "Jármű hozzáadása" gombra, ekkor megnyílik egy ablak, amely lehetővé teszi, hogy járművet helyezzen el a felületen. 

 

Első lépésben megadhat egy nevet a járműhöz. Ezt tetszés szerint megadható - a név persze csak egyszer adható meg. A név megadása természetesen nem kötelező, ellenben a járművekről jobb áttekintést adhat. Ezt követi a jármű típusának megadása. Válassza ki a gyártót a legördülő menüből! Ha ez nem jelenik meg a listában, akkor a szöveg beírásával is kikereshető. Ezután kiválasztható a típus. A listából történő választás vagy a szöveg beírásával történő keresés itt is lehetséges. Ha a típus kiválasztása megtörtént, a jármű a piros gomb megnyomásával adható hozzá. Ezután az adott jármű megjelenik a járművek már említett listájában, és így már a jármű alapján már könnyebb dolgozni. A tárolható járművek száma korlátlan.