IDŐMEGTAKARÍTÁS A MŰHELYBEN: GYÁRTÓ-TÍPUS KERESÉS A GRANIT WEBSHOPBAN

40.000 MODELL 345 GYÁRTÓTÓL

 

Az idő a szakműhelyben szűkös és értékes, Önnek mint szakembernek is, illetve az Ön ügyfeleinek is, akiknek a mindennapi munkájuk során minél előbb szükségük van a traktorukra vagy gépükre. Ebből az okból a GRANIT webshopfejlesztő részleg az alkatrészekhez kifejlesztette a gyártó-típus keresést: Ezen keresési funkció segítségével a géptípus szerint gyorsan célba érhetünk, és a katalógusokban végzett fárasztó keresések vagy a hosszadalmas internetes kutatások megspórolhatók. A megfelelő alkatrész kikeresése az adott modellhez néhány kattintással elvégezhető. Ezzel a műhelyben végzett mindennapi munka során értékes időt takaríthatunk meg, és elkerülhető a téves rendelés, ami szükségtelenül megnöveli az ügyfelek műhelyben töltött idejét.

Ilyen egyszerű megtalálni a megfelelő alkatrészt:

 

A gyártó-típus keresés a bejelentkezést követően a webshop felső menüsorában található. Első lépésben adja meg a gyártó nevét! A rendszer ezután megadja a megfelelő modelleket, és Ön kiválasztja a megfelelőt.

 

 

A következő lépésben válassza ki az alkatrész kategóriáját! Például Fék, Hűtés, Motor vagy Elektronika. Ezután megjelennek a megfelelő alkategóriák. Az elektronika területén ez lehet például a Világítás, a Generátorok és a Szenzorok.

 

 

Az alkategóriára kattintva az ügyfél traktor- vagy egyéb géptípusának megfelelő találati lista érhető el, ahol már kiválasztható a kívánt alkatrész.

 

 

A kategóriák nevei egyébként minden gyártó és modell esetében megegyeznek. Ez megkönnyíti a tájékozódást, és ha szükséges, célzottan a kategórianevekre is rá lehet keresni.

 

Időmegtakarításra vonatkozó tippünk: Egyszerűen csak mentse el kedvenc modelljeit a keresési folyamat további lerövidítéséhez! Ön rendszeresen javít bizonyos járműtípusokat? Akkor ezeket a gépeket fel lehet venni a Gyártó-típus keresés Járműveim menüpontjába, és ezek bármikor, kényelmesen előhívhatóak.

Gyártó-típusú keresés nem csak az új gépek után

 

A GRANIT webshopban 345 gyártó több mint 40.000 modellje érhető el a megfelelő alkatrészekkel. Gyártó-típus keresőnkkel nemcsak az újabb járműtípusok, hanem számos régebbi modell is megtalálható. A mezőgazdasági gépek mellett ideális eszközt kínálunk motoros gépek, építőipari gépek és targoncák alkatrészeinek kereséséhez.

 

A gyártó-típus keresés gyorsan és egyszerűen működik. Próbálja ki most!

 

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk ✆ +36 76 610 076.

 

 

Legyen ügyfél most