GRANIT logisztika - Heeslingentől Európába

A Heeslingenben található központi raktárunkból műhelyeket és viszonteladókat szolgálatunk ki Európa-szerte.

 

Jelenleg 90 000 négyzetméteres területen éjjel-nappal 240.000 termék található, amelyek azonnal szállíthatóak. Európa vezető alkatrészkínálata nálunk található: Neves gyártók eredeti alkatrészei, vezető eredeti beszállítók alkatrészei és saját márkával is rendelkező eredeti beszállítók alkatrészei. Saját márkás termékeikkel kiváló minőségű termékeket korrekt árakon kínálunk.

 

Ezen élvonalbeli szerep biztosítása érdekében nem csak gyorsnak, megbízhatónak és ár tekintetében vonzónak kell lennünk. Teljes teljesítményünknek kell meggyőzőnek lennie.

 

Számunkra ez azt jelenti, hogy minden ügyfélnek joga van a gyors és megbízható, korrekt árakon történő szállításhoz, a megrendelés méretétől és értékétől függetlenül. Ugyanakkor minden ügyfél egyedi ügyfélkezelést és testre szabott megoldásokat várhat el tőlünk. Ezenkívül garantáljuk ügyfeleinknek, hogy a leadott megbízásokat a termékek többségét illetően 2 napon belül kézbesítjük. Mert azt szeretnénk, hogy mindig megbízzanak bennünk.

 

Ezt a célt a következő években is követni fogjuk. Ezért a további bővülés érdekében a tárolókapacitásainkat folyamatosan növeljük.

A legújabb technológiával felszerelt, Alsó-Szászországban található heeslingeni központi raktár a Szászország tartományban lévő Tholey-i raktár építésével egészül ki. Ezáltal elegendő tárolókapacitásunk a következő években is lesz. Ez a raktár a rövidebb szállítási útvonalak által a dél-németországi és dél-európai szállításokhoz a jövőben is gyorsabb szállítási és kézbesítési időt nyújt.

 

Természetesen ebben a logisztikai munkatársaink is kiemelt szerepet kapnak. Segítségükkel napi szinten körülbelül 40.000 csomagot indítunk útjára. A motivációnak és az optimális munkakörnyezetnek köszönhetően a kiszállítási kvótánkat folyamatosan a jelenlegi 98% fölé tudtuk növelni. Ezen dolgozunk tovább mindennap. És ezáltal egyre inkább fejlődünk.

Ezek is érdekelhetik Önt:

GRANIT applikáció

Egyéb információk