Az intelligens alternatíva
Szervizalkatrészek mezőgazdasági és építőipari gépekhez eredeti beszállítói minőségben

Széles választék - több mint 1000 szűrő

 

Olajszűrők | üzemanyagszűrők | levegőszűrők | pollenszűrők | hidraulikaolaj-szűrők | speciális alkalmazások

 

A Hengst több mint 60 éve fejleszt szűrési és folyadékkezelési megoldásokat neves autó- és motorgyártók számára, valamint számos ipari területre. A münsteri székhelyű családi vállalkozás több mint 1000 szűrőtípusával mindig a megfelelő megoldást kínálja a mezőgazdasági és építőipari gépekhez is.

Megnézem a Hengst kínálatát

Olajszűrők – Tiszta olaj minden körülmény között

 

Hosszú távon csak a minőségi kenéssel rendelkező motor biztosíthat maximális teljesítményt. Nagy szennyeződésfelvevő képességükkel és a legfinomabb részecskék szűrésével a Hengst olajszűrők jelentősen hozzájárulnak a kopás és a motoralkatrészek károsodásának csökkentéséhez.

Üzemanyagszűrők – A tiszta üzemanyag elengedhetetlen

 

Az elszennyeződött üzemanyag komoly probléma, különösen a mezőgazdasági és építőipari gépek területén. A Hengst üzemanyagszűrők leválasztják a vizet, és hatékonyan védenek az üzemanyagban lévő szennyeződések ellen. Ezáltal elkerülhetőek a korróziós károsodások, valamint a motor és a befecskendező rendszer meghibásodása.

Levegőszűrők – A motor fellélegezhet

 

A poros üzemi körülmények nem ritkák a mezőgazdasági és építőipari gépeknél. A nagyfokú szennyeződésleválasztás és a nagy porfelvevő képesség megakadályozza a teljesítményvesztést, valamint gondoskodik a beszívott levegő rendkívül hatékony és megbízható tisztításáról.

Hidraulikaolaj-szűrők - Nyomásálló, minden körülmények között

 

Legyen szó becsavarható szűrőről vagy szűrőbetétről: a fémrészecskék, por és salak célzott szűrésével a Hengst hidraulikaolaj-szűrők csökkentik a gépkezelő számára a leállási időt és a javítási költségeket.

Speciális alkalmazások - légszárítók, karbamidszűrők stb.

 

A növekvő károsanyag-kibocsátási normák, mint például a Tier V motorosztály által a speciális alkalmazások, mint például a karbamidszűrők egyre fontosabbá válnak. A Hengst a mezőgazdasági és építőipari gépekhez alkalmazható szűrők által megfelelő szűrési megoldásokat, légszárítókat, karbamidszűrőket és még sok egyéb terméket kínál a már jól megszokott minőségben.

Egyszerűen erősebb - szűrők mezőgazdasági és építőipari gépekhez

 

A mezőgazdasági és építőipari gépek a szántóföldön vagy az építkezésen különösen kedvezőtlen üzemeltetési feltételeknek vannak kitéve. A motor és a gép hidraulikus rendszerének megóvásáért a külső hatásoktól, mint pl. a homok, por vagy a rendszer kopásából származó részecskék elleni védelem, valamint a jármű teljesítményének megőrzése érdekében az intelligens partner kiváló minőségű szűrői kifizetődőek. A mezőgazdasági és építőipari gépekhez készült termékek folyamatosan bővülő kínálatával a Hengst minden teljesítményosztályhoz és károsanyag-kibocsátási normához kínál szűrési megoldásokat.

Termékajánlatok

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk ✆ +36 76 610 076.

 

 

Legyen ügyfél most