Kertészet - Minden, ami a profi és a hobbi kertészek számára szükséges

A természetben, a városi parkokban vagy a saját kertben eltöltött idő az egyik legnépszerűbb, különösen tavasszal és nyáron. Annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat, sok időt és erőfeszítést fordítunk parkokra és otthoni kertekbe Európa-szerte. Ahol minden nő és virágzik, ott sok munkára van szükség, amelyet a megfelelő felszerelés jelentősen megkönnyít. Ez ma már nem csupán a hagyományos kerti tömlőkre, lapátokra, fűnyírókra és sövényvágókra korlátozódik. Az automatizálás és a gépesítés Európa kertjeibe és parkjaiba is eljutott. Ezáltal ez a szegmens a viszonteladók számára rendkívül vonzó. Nemcsak a kertészet és tájépítés használ évtizedek óta motoros és elektromos kerti gépeket és támaszkodik az öntözőrendszerekre a kertek és parkok fenntartásában. Az akkumulátoros kerti gépek, a szegélynyírók immár az otthoni kertekből sem hiányozhat.AGRANIT PARTS segítségével mindig naprakészen

Nemcsak a kertészet és tájépítés használ évtizedek óta motoros és elektromos kerti gépeket és támaszkodik az öntözőrendszerekre a kertek és parkok fenntartásában. Az akkumulátoros kerti gépek, a szegélynyírók immár az otthoni kertekből sem hiányozhat. Ezenkívül a robotfűnyíró sikere, különösen a magánszektorban, belátható időn belül sem fog csökkeni. A nyári szárazság fokozódó éghajlati változásai miatt a különféle öntözőrendszerek telepítése szintén egyre fontosabb és keresettebb téma a magán kertekben. A kerti munkák egyre növekvő gépesítése és a kertészet hozzá kapcsolódó, bővülő szegmense nagyszerű lehetőség a szakkereskedők és a szakműhelyek számára. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan új célcsoportokat célozzanak meg, akik készek nagyobb beruházásokat végrehajtani. Az akkumulátoros kertészeti gépek magasabb költségei miatt az alkatrészek iránti igény is jelentősen növekszik. A robotfűnyírók és az öntözési felszerelések területei szintén egy kifizetődő készletbővítést jelentenek például a kisgépeket javító és ehhez alkatrészeket árusító kereskedők kínálatában. Ezek a termékkörök minden esetben szakmai tanácsadást igényelnek, amely a széleskörű tartozékok szükségességével felértékelődnek. A határolókábeltől kezdve a föld alá fektethető víztömlőkön át egészen az esőszenzorig, számos lehetőség kínálkozik további üzleti és kiegészítő szolgáltatásokra. A kopó alkatrészek javítása vagy a robotfűnyírók karbantartása lehetőséget ad a szakkereskedőknek és a műhelyeknek is arra, hogy a tanácsadáson és az értékesítésen túl is bővítsék szolgáltatásaikat.

Széles kínálat

Minőségi alkatrészek és tartozékok korrekt árakon!

Gyors szállítás

A leadott megrendeléseket alapvetően 2 munkanpon belül kiszállítjuk.

Professzionális szerviz

Tanácsadás szakértőktől és professzionális szerviztől!

GRANIT PARTS - Az Ön megbízható kertészeti partnere

Az elmúlt években a GRANIT jelentősen bővítette kertészeti termékeinek kínálatát annak érdekében, hogy megfelelhessen ennek a növekvő piacnak. A viszonteladók számára hozzáférést biztosítunk számos neves márka, valamint a GRANIT PARTS saját márkás, vonzó alternatívát nyújtó termékeihez és alkatrészeihez. Legyen szó akár professzionális alkalmazásokról, vagy hobbi kertészkedésről, ügyfeleinknek egy kézből széleskörű termékkínálatot nyújtunk.

7-es katalógus: Kertészet és erdészet

Megnézem a katalógust

Határolókábelek, telepítő készletek és tartozékok

Megnézem a kínálatot

GRANIT Szervizközpont

Több információ

Keressen minket bizalommal!

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. A Kertészet és erdészet témaköréért felelős csapatunk készséggel áll szíves rendelkezésükre. Elérhetőségünk: ✆ +36 76 610 076.

 

Ön még nem ügyfelünk?