Villástargoncák - Minden, ami az emeléshez szükséges

Lehetetlen elképzelni a világ raktárait és logisztikai központjait - villástargoncák nélkül. A mezőgazdaságban is a jól kormányozható járművek számos gazdaságban már régóta hasznos támogatást nyújtanak. Fontos eszköz az áruszállításhoz a logisztikán belül, vagy ha nagy méretű tárgyakat szállítanak az udvaron, és a hozzájuk szükséges alkatrészekre is nagy a kereslet. Eddig ez a piac Európában erősen függött néhány szolgáltatótól. A GRANIT megszakítja ezt az egyedi helyzetet azzal, hogy saját kínálatát targoncaalkatrészekkel bővíti. A 16-os katalógus bevezetése óta számos szakkereskedő és szakműhely a GRANIT-tól szerzi be az alkatrészeket a legelterjedtebb targoncagyártók számára. A Jungheinrich, Linde, Still és BT vezető márkáktól kezdve a GRANIT-nál a szükséges alkatrészek vonzó áron elérhetőek. Az új termékkínálat hozzáadásával azonban nemcsak az eredeti alkatrészek árnyomása enyhül a szakkereskedők számára. A magas minőségű termékek mellett nálunk megtalálhatóak a targoncákhoz szükséges saját márkás GRANIT PARTS alkatrészek is, amelyekkel a szakkereskedők és a szakműhelyek az eredeti alkatrészekkel szemben megbízható alternatívát jelentenek.

Folyamatosan növekszünk - Hiszen a GRANIT kínálatának a legnagyobb választékkal kell rendelkezzen

A GRANIT új termékkínálata a targoncák javításához szükséges minden területre kiterjed. Az akkumulátortól és a lámpáktól kezdve a járműfelépítésen és a emelőláncokon át egészen a hidraulikáig és karbantartó készletekig. A GRANIT webshopban megtalálható targoncavilla-keresővel értékes segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a tanácsadáshoz és az értékesítéshez. Az ISO/FEM osztály, a targoncavilla kívánt szélessége és hossza alapján a megfelelő termékek automatikusan megjelennek. Kínálatunk bővítése végül a szakkereskedőket is érdekeltté teszi abban, hogy a targoncaalkatrészeket ők is felvegyék kínálatukba. Szakkereskedőként az új szegmens nemcsak a meglévő ügyfeleket fogadja, hanem további ügyfélcsoportokat is megcéloz. Az eredeti, valamint kedvező árakkal rendelkező saját márkás alkatrészeket tartalmazó GRANIT ajánlat segítségével ügyfeleink a versenyben immár orrhossznyi előnnyel rendelkeznek a piaci versenyben.

16-os katalógus: Targoncaalkatrészek

Megnézem a katalógust

GRANIT Szervizközpont

További információk

A viszonteladók stabil partnere vagyunk.

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. A Villástargoncák ágazatért felelős csapatunk készséggel áll szíves rendelkezésükre. Keressen minket bizalommal!

 

Ön még nem ügyfelünk?