MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

TALAJMŰVELÉS GRANIT ENDURANCE CARBIDE TERMÉKEKKEL NÉMET MINŐSÉGBEN

 

A betakarítási szezon kezdetével a legtöbb gazdálkodó már a soron következő talajművelésre gondol. Ugyanis a földművelésben ma minden eddiginél fontosabb az optimális tarlóművelés. A következő kultúra ideális feltételeinek megteremtése érdekében kínáljon ügyfeleinek GRANIT ENDURANCE CARBIDE kapahegyeket!

 

A GRANIT ENDURANCE CARBIDE keményfém szerszámokat Németországban útépítési és bányászati szakemberek készítik. A speciális forrasztási és edzési eljárásnak köszönhetően kapahegyeink rendkívül kopásállóak. Ezt a komplext eljárást a piacon lévő más beszállítóktól ritkán megtalálható, kiváló minőségű anyagok, a kézi munka és a sok éves gyártási tapasztalat teszi lehetővé. GRANIT ENDURANCE CARBIDE termékeink fejlesztése során a gyakorlatra helyeztük a hangsúlyt. Az eredmény egy olyan termékcsalád, mely hosszú távon ellenáll a legnagyobb terheléseknek, tartós méretstabilitást biztosít, és azonos munkamélység mellett folyamatosan jó munkaminőséget teszt lehetővé. A GRANIT termék-összehasonlító gyakorlati tesztje azt mutatja, hogy talajművelő szerszámaink szinte minden más utángyártott terméket felülmúlnak.

 

A GRANIT ENDURANCE CARBIDE termékcsalád a kapahegyek mellett ekealkatrészeket, lúdtalp kapákat és erdészeti mulcsozószerszámokat is tartalmaz.

Kultivátorok

Bővebben

Burgonya- és répabetakarító gépek

Bővebben

Erdészeti mulcsozók és kőaprítók

Bővebben

Termékajánlatok

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk ✆ +36 76 610 076.

 

 

Legyen ügyfél most