SZŰRŐK MINDENHEZ

ÚJDONSÁG A GRANIT-NÁL: DONALDSON SZŰRŐK

 

Egy szűrő, ami olyan keményen dolgozik, mint az Ön ügyfelei? Több mint 100 éve ez a Donaldson ígérete. A nagy teljesítményű szűrők vezető szakértője innovatív termékeket kínál szinten minden motorhoz és hidraulikarendszerhez, ráadásul a már jól ismert eredeti beszállítói minőségben. A traktormotor levegőszűrőjének feltalálójaként az amerikai gyártó még ma is az egyik legnagyobb név az ágazatban.

 

Fedezze fel most a Donaldson termékválasztékát mezőgazdasági és építőipari gépekhez és a hidraulikához!

A por és szennyeződés nagy kihívást jelent, különösen a mezőgazdasági és építőipari gépek számára azok mindennapi munkája során. A megfelelő és mindenekelőtt megbízható működéshez a kiváló minőségű szűrők elengedhetetlenek. A Donaldson termékeivel átfogó szűrőválasztékot kínálunk szinte mindenhez, amiben motor vagy hidraulika található. Legyen szó traktorról, betakarítógépről, vagy építőipari és bányászati alkalmazásokról.

A választék bővítésekor különös figyelmet fordítottunk a Donaldson levegőszűrők területére – az amerikai gyártó specialitására. Mert a modern, nagy teljesítményű motorokhoz és a szigorúbb károsanyag-kibocsátási normákhoz nagyobb teljesítményű légbeszívó rendszerek is szükségesek. A Donaldson levegőszűrőkben található speciálisan kialakított szűrőanyag biztosítja a por és a korom jobb megkötését, mielőtt ezek az anyagok elérhetnék a motort. A kiegészítő előszűrőkkel a levegőszűrők élettartama is növelhető. A nagyobb részecskéket ugyanis már az előtérben megszűrik. A levegőszűrők mellett a GRANIT kínálatában a Donaldson kenőanyag-, üzemanyag- és hűtőfolyadék-szűrői, valamint hidraulikaolaj-szűrői is megtalálhatók.

 

Fedezze fel most a Donaldson termékkínálatát!

Termékajánlatok

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk ✆ +36 76 610 076.

 

 

Legyen ügyfél most