Építőipari gépek és teleszkópos rakodók - minden, ami az építkezéshez szükséges

Az azonos vagy hasonló gépek használata által a mezőgazdaság és az építőipar között szoros kapcsolat húzódik. Legyen szó akár az udvari gazdaságról, akár biogázüzemről, akár a silóraktárról, az építőipari gépeket, például a kerekes rakodókat és a kotrókat nagy számban használják a mezőgazdaságban. Ezzel szemben a teherbírásuknak és a problémamentes használatuknak köszönhetően a traktorok építkezéseken történő bevetése számos előnyt kínálnak. Ezért a szakkereskedők és a szakműhelyek számára a GRANIT-nál immár a 15-ös, Építőipari gépek és teleszkópos rakodók című katalógusa is elérhető, amely segítségével bővített árukészlet áll rendelkezésre. Az építőipari gépek és teleszkópos rakodók szegmens esetében a GRANIT építőipari gépek neves gyártmányaihoz kínál alkatrészeket.

 

A Lehnhoff Hartstahl által például a gyorscserélő testek, a hegeszthető keretek és a javításokhoz szükséges alkatrészek segítségével számos megoldást kínálunk egy gépleállás okának gyors megszüntetéséhez. A Bekamaxtól a központi kenéshez szállítunk alkatrészeket, és az Atlas Copco kompresszorai által a szakkereskedők számos speciális termékhez hozzáférnek, az alkatrészektől kezdve egészen az adapterekig.

GRANIT PARTS a legjobbat a legjobbaktól

Az eredeti alkatrészek mellett a GRANIT olyan eredeti gyártók termékeit is kínálja, mint pl. a Dana Spicer, a ZF, a Carraro, a Deutz, a Mahle és a Bosch. Ily módon az építőipari gépekhez szükséges alkatrészeket a szakkereskedők azonos minőségben, de kedvezőbb árakon kínálhatják ügyfeleiknek. Emellett a GRANIT PARTS saját márkás termékei minőségiek és vonzó ár mellett kiváló alternatívát jelentenek kínál a klasszikus kopó és egyéb alkatrészekkel, valamint az építőipari gépek speciális alkatrészei és a karbantartáshoz szükséges szűrőkkel szemben. A termékskála bővülésével a szakkereskedők világszerte nemcsak saját kínálatukat bővíthetik a már meglévő mezőgazdasági ügyfelei körében, hanem mindenekelőtt új célcsoportokat célozhatnak meg. Az építőipari szakkereskedők a GRANIT minőségéből, gyorsaságából és széleskörű szolgáltatásaiból a jövőben is profitálnak. Mert az építkezésen minden perc számít.

Electrics - Air conditioning - Cab

To the range

Wearing parts and attachments

To the range

Construction equipment - Soil compaction - Construction site accessories

To the range

Mobile chassis parts - Tracks

To the range

Engine parts

To the range

Hydraulics - Centralised lubrication - Compressed air technology

To the range

Make/model

To the range

GRANIT Szervizközpont

Több információ

GRANIT PARTS - az Ön stabil partnere az építőipari gépek és a teleszkópos rakodók területén

Ha egy gép meghibásodik és alkatrészekre van szükség, a legrosszabb esetben a teljes építési munka leáll. A GRANIT PARTS gyors szállításával a szakkereskedők és a szakműhelyek a jövőben még jobban megfelelhetnek ennek a kihívásnak. Az alkatrészek a megszokott módon, a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül, egész Európára kiterjedő szállítással elérhetőek, a www.granit-parts.hu oldal számos előnyt tartogat a szolgáltatások teljes körét illetően.

Széles kínálat

Minőségi alkatrészek és tartozékok korrekt árakon!

Gyors szállítás

A leadott megrendeléseket alapvetően 2 munkanpon belül kiszállítjuk.

Professzionális szerviz

Tanácsadás szakértőktől és professzionális szerviztől!