GRANIT PARTS - A viszonteladók stabil partnere

Európa-szerte immár 40.000 viszonteladó szakkereskedőt és műhelyt támogatunk. A GRANIT PARTS 1996-os alapítása óta a saját és az ügyfeleink munkája felé tanúsított kompetencia, elkötelezettség és szenvedély jellemez minket. A világszerte összesen 24 leányvállalatunk által egyre közelebb kerülünk ügyfeleinkhez.

 

A mezőgazdasági alkatrészeket és tartozékokat értékesítő, Európa egyik vezető viszonteladójaként minden márkát felvonultató értékesítési stratégiát folytatunk. A több mint 12 millió termék által az ágazat legnagyobb kínálatával rendelkezünk, amelyek a webshopunkban és számos katalógusunkban megtalálhatóak.

 

A viszonteladók valódi partnereként célunk, hogy a helyi szakműhelyek versenyképességét növeljük, és jelentős mértékben hozzájáruljunk sikereik elérésében. Ezért a gazdag termékkínálaton kívül széleskörű szolgáltatásokkal is segítjük Önt. Ez magában foglalja a hatékony logisztikát, a szakmai tanácsadást, a vonzó képzési lehetőségeket, az igényes javítási szolgáltatásokat, a személyre szabott shoprendszereket, valamint az online és offline használatra szánt, a gyakorlatban bevált értékesítéstámogató intézkedéseket.

 

A megbízhatóság, a gyorsaság és minőségi garanciák által olyan beszállítók vagyunk, amelyre bátran támaszkodhat. Termékeinkkel, munkatársainkkal és beszállítóinkkal szemben a legmagasabb követelményeket támasztjuk.

 

Meggyőződésünk, hogy családi vállalkozásként számos lehetőséget kínálunk, mert sikermodellünk a megbízható együttműködés és a hosszú távú partnerség. Ezért mindig nyitott szemmel járunk, hiszen csak így tudhatjuk meg, Önnek mi a fontos.