Mezőgazdaság - minden, amiért rajongunk

A mezőgazdaság napjainkban egyre igényesebb feladatok előtt áll. Az éghajlatváltozás és a legkülönfélébb környezeti előírások betartása egyre inkább felgyorsítja a mezőgazdaság technológiai fejlődését. A mezőgazdaság fokozott digitalizálása nemcsak a folyamatok jobb nyomon követését segíti elő a követelményeknek való megfelelés érdekében, hanem mindenekelőtt hatékonyabb munkát biztosít. Ez kevesebb időráfordítás mellett optimalizált hozamot jelent. A mezőgazdaság ezen új célkitűzései óriási követelményeket támasztanak a mezőgazdaság mai technológiájával szemben. Az egyre nagyobb gépeket rendkívül összetett technológiával szerelik fel, hogy megkönnyítsék a gazdálkodó munkáját. A sok előny mellett ez bonyolultabb karbantartást és javítást is magában foglal, amelyeket nehéz saját maga elvégezni. A szakkereskedőkre és a szakműhelyekre emiatt egyre nagyobb az igény.

GRANIT PARTS - A viszonteladók stabil partnere

És itt jön be a GRANIT a képbe: Lehetővé tesszük, hogy a viszonteladók hozzáférhessenek Európa legnagyobb alkatrészkínálatához. A GRANIT webshopban ügyfeleink számára alkatrészeket és tartozékokat teszünk elérhetővé, a fogyóeszközöktől kezdve egészen a speciális termékekig. Ezáltal optimális módon támogathatják a gazdákat Európa-szerte.

 

De Európában nem csak az alkatrészkínálatban vagyunk elsők. A nagy teljesítményű GRANIT logisztika Európa legnagyobb központi raktárában gondoskodik róla, hogy a szakkereskedők és a szakműhelyek a kellő időben megkaphassák megrendeléseiket. Ezáltal hozzájárulunk nemcsak a kifogástalan, de mindenekelőtt a gyors kiszolgáláshoz is. Hiszen a betakarítás idején a sebesség a mezőgazdaság legnagyobb értéke.

Széles kínálat

Minőségi alkatrészek és tartozékok korrekt árakon!

Gyors szállítás

A leadott megrendeléseket alapvetően 2 munkanpon belül kiszállítjuk.

Professzionális szerviz

Tanácsadás szakértőktől és professzionális szerviztől!

Mindent a mezőgazdaság számára

Nekünk a mezőgazdaság természetesen nem csak a legújabb technikai szintet tartalmazza. Szívünk ugyanolyan hevesen dobog a számtalan olyan vontató, mezőgazdasági és egyéb kedvelt gép iránt is, amelyek már hosszú évek óta teljesítenek szolgálatot Európa gazdaságaiban. Ezek a kincsek ugyanolyan fontosak, ugyanolyan mértékű és megbízható karbantartást igényelnek, mint a legmodernebb traktorok. Ezért teszünk mindent lehetővé ezen a területen is. Az eredetitől a piacon már nem elérhető, utángyártott alkatrészekig a jól képzett értékesítő kollégáinkkal, az Ügyfélközpont és a Szervizközpont segítségével átfogó szolgáltatásokat kínálunk.

Mezőgazdasághoz kapcsolódó katalógusok

Megnézem a kínálatot

Classic Parts katalógus

Megnézem a katalógust

GRANIT Szervizközpont

Több információ

A viszonteladók stabil partnere vagyunk.

Az ügyfélszolgálat, a javítási szolgáltatás, marketingtámogatás és a nagy teljesítményű logisztika a mezőgazdaság, a kertészet és az erdészet, az építőipari gépek, a hidraulika és a villástargoncák területein tevékenykedő viszonteladók erős partnerévé tesz minket. A mezőgazdaság ágazatért felelős csapatunk készséggel áll szíves rendelkezésükre. Keressen minket bizalommal!

 

Ön még nem ügyfelünk?