GRANIT PARTS - A viszonteladók stabil partnere

Számunkra a szolgáltatás, a bizalom és a minőség azok a kulcsfontosságú kifejezések, amelyek mentén mindennap megmérettetünk. Az ügyfelek elégedettséget csak kiváló szolgáltatásokkal érhetjük el. Minőségi ígéretünket folyamatosan teljesítjük. Hiszen mindennap az ön bizalma érdekében dolgozunk, hogy az üzleti kapcsolatból egy erős partnerséggé váljon.

Széles kínálat

Minőségi alkatrészek és tartozékok korrekt árakon!

Gyors szállítás

A leadott megrendeléseket alapvetően 2 munkanpon belül kiszállítjuk.

Professzionális szerviz

Tanácsadás szakértőktől és professzionális szerviztől!

Vállalkozásunk

Európa-szert 40.000 viszonteladó szakkereskedőt és műhelyt támogatunk. A GRANIT alapítása óta a kompetencia, az elkötelezettség és szenvedély jellemez minket. A világszerte 24 leányvállalatunk által egyre közelebb kerülünk ügyfeleinkhez.
Több információ

Értékeink

Cégünk folyamatos fejlődése és az ügyfelek elégedettsége számunkra elválaszthatatlan. Számunkra a GRANIT-nál, mint a viszonteladók partnerénél ez a célunk és motivációnk is a jövőben.
Több információ

Logisztikánk

Gyors és megbízható szállítás korrekt árakon. A 90.000 négyzetméteres területe alapján a GRANIT Európa legnagyobb alkatrészraktárával rendelkezik Heeslingenben. Naponta 40.000 csomag hagyja el raktárunkat, ami 98%-os kiszállítási kvótának felel meg.
Több információ

Szolgáltatásaink köre

Ügyfeleink számára nem csupán egy széles alkatrészkínálatot nyújtunk. Profilunkhoz számos szolgáltatás is tartozik. Hiszen ügyfeleink sikeréért mindent megadunk.
Több információ

Ezek is érdekelhetik Önt:

GRANIT applikáció

Egyéb információk

A GRANIT shoprendszer

Egyéb információk

GRANIT Szervizközpont

Több információ