GRANIT 360°-os marketingszolgáltatás - egy rendszer, számos lehetőség

Miért válasszuk a Granit 360°-os marketingszolgáltatást?

 

Mert teljes körű támogatást szeretnénk nyújtani Önnek. A GRANIT már most is széles körű marketing- és értékesítést támogató lehetőségeket kínál. A GRANIT kiváló minőségű katalógusokat bocsát rendelkezésre, így például a "Sikertermékek", a "Classic Parts" és a "Játékok", akár saját logós megjelenési lehetőséggel együtt. A kínálatot az eladótérbe szánt aktuális szórólapok és poszterek teszik teljessé.

 

A 360°-os marketingszolgáltatással a GRANIT olyan univerzális eszközt mutat be Önnek, amely a vállalati marketing szempontjából elengedhetetlen. A korábbi, egyénileg használható marketingelemeket teljes és egységes koncepcióvá egyesíti, amely kompakt, egymásra épülő rendszerként megoldást nyújt a teljesen egyedi marketinghez.

Hasznos kiegészítések az értékesítéshez és a raktározáshoz

 

Hozza ki a legtöbbet a saját üzlethelyiségeiből, és a kínálat optimális megjelenítéséhez használja az egyes marketingmodulokat!

 

Minden termék a helyén: Teremtsen rendet a GRANIT shoprendszer használatával, és tegye áttekinthetővé az eladóteret! Ezzel párhuzamosan a GRANIT diszporendszer hatékony készletkezelést biztosít. Így az utánrendelésre fordított sétaútvonalak lerövidülnek, és a műhelyben a legfontosabb tárgyak mindig elérhetővé válnak.

 

Ha egy termék netán mégis kifogyna a készletből: A GRANIT szkenneléses rendeléssel a termékek utánrendelése sem jelent problémát. Minden termék a hozzá tartozó, vonalkóddal ellátott címkével van ellátva. Egyszerűen csak szkennelje be a kifogyott terméket, és küldje el a megrendelést! - Máris kész!

Remekül kombinálva - testreszabott megoldások az Ön igényeihez

 

A GRANIT marketingszolgáltatás egyes elemei külön-külön egymással is kombinálhatók, és az adott igényektől függően - különösen kombinálva - hasznos kiegészítést jelentenek a viszonteladók és műhelyek üzemeltetői számára.

A GRANIT 360°-os marketingszolgáltatás – az előnyök áttekintése

 

1. Több lehetőség

A GRANIT 360°-os marketingszolgáltatással a teljes marketingprogram egy csomagban elérhető.

 

2. Jól átgondolt koncepció

Célzott információk a lehetőségek összekapcsolásával. Jobb szervezés és egyértelműség egy jól átgondolt koncepció révén.

 

3. Átlátható struktúrák

Növeljék hatékonyságukat marketingtevékenységeik egyértelmű strukturálásával.

 

4. Jobb áttekinthetőség

A 360° Marketing Service segít Önnek abban, hogy mindenre kiterjedő támogatásunkkal szemmel tartsa marketingtevékenységét.

 

5. Időmegtakarítás

A GRANIT PARTS megoldásaival egyszerűsítheti folyamatait és értékes időt takaríthat meg.