PROFESSZIONÁLIS SZERVIZ A GRANITTÓL

A GRANIT SZERVIZKÖZPONT – AZ ÖN ÁLLANDÓ SEGÍTŐJE

 

A műhelyben nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Ha nagy kihívást jelentő javítások várnak Önre, vagy ha az ügyfeleknek speciális méretű alkatrészekre van szüksége, a GRANIT ekkor is az Ön megbízható partnere. A GRANIT Szervizközpontban dolgozó szakembereink segítségével átfogó műszaki szolgáltatásokat kínálunk – egyszerűen és gyorsan. Szervizünk a dízeltechnikától kezdve az elektromosságig és a hidraulikáig bezáróan minden speciális javítást elvégeznek. Ily módon vonzó alternatívát kínálhat ügyfeleinek az új alkatrészek és gépek beépítése helyett.

 

Neves Bosch szervizekből és szakműhelyekből származó szakembereink tapasztalataira, valamint a legmodernebb tesztelési és megmunkálási technológiánkra mindig támaszkodhat. Mindez a gyakorlatban: a GRANIT webshopban egyszerűen, éjjel-nappal rendelhet meg javításokat és adhat le megrendeléseket.

 

 

Hogyan zajlik a folyamat?

 

1. A speciális javítások vagy az igény szerinti gyártás módja egyszerű: ha már bejelentkezett a webshopba, a Szervizközpont menüpont a főmenü Szerviz menüjében található. Az Űrlapok menüpontra kattintva egy almenühoz jutunk, ahol különféle űrlapok találhatóak.

 

2. Itt kiválaszthatja, mely szolgáltatást szeretné igénybe venni. Egy alkatrészt szeretne javításra elszállíttatni? Kardántengelyre, klímatömlőre vagy turbófeltöltőre van szüksége? Semmi probléma, minden szolgáltatáshoz megtalálható a megfelelő űrlap linkje. 

 

3. Az űrlap kitöltését követően a jobb alsó sarokban található piros gombra kattintva az űrlap egyszerűen beküldhető. Ennyi az egész! E-mailben megküldjük Önnek a megrendelés visszaigazolását, és ezután feldolgozzuk a megrendelést.

 

A folyamat pofonegyszerű!

 

Próbálja ki Ön is!